Viborg Sportsfiskerforening


I området omkring Viborg finder du noget af den smukkeste natur i Danmark, og samtidig er vi så heldige at have landets største koncentration af ørredvande i absolut topklasse. 


Viborg Sportsfiskerforening er en af landets store foreninger, ikke mindst når det gælder fiskemuligheder. Vi disponerer i dag over store dele af de mest attraktive ørredvandløb i landet, nemlig Simested å, Skals å, Fiskbæk å, Jordbromølle å og Karup å. Derud over har vi fiskeret i Vorgod å, som er et godt laksevand, men som også huser en god bestand af havørreder.


Viborg Sportsfiskerforening arbejder målrettet både politisk og praktisk for yderligere at forbedre de unikke forhold for fisk og fiskere. Du er altid meget velkommen som gæst ved vore vande, vi sælger både dag- og ugekort til størstedelen af vore vandløb. Vi vil imidlertid meget hellere have dig som medlem, hvilket selvfølgelig også giver dig en række praktiske fordele og muligheder. 


Vi er en meget aktiv forening med omkring 600 medlemmer, både fra lokalområdet, men også mange fra den øvrige del af Danmark og udlandet, men vi har heldigvis så god plads, at der aldrig er tale om trængsel ved vore åløb. 


Som medlem kan du selvfølgelig frit vælge hvor du vil fiske i vore omkring 120 km vandløb. 


Alle interesserede inviteres til en aften i løbet af det tidlige forår, hvor de enkelte åer bliver gennemgået. Her kan man stille spørgsmål og få svar på alt man vil vide om de gode fiskesteder, de lumske sumpområder og parkeringsmulighederne og i forlængelse af dette, arrangeres rundture til de enkelte åer lige før sæsonstarten. 


De fleste er utrolig glade for disse arrangementer, det gør det hele meget nemmere. Specielt for de ikke stedkendte er det totalt umuligt at overskue så meget fiskevand og så mange nye lokaliteter - og lokalkendskab er en stor fordel, når fisken skal findes og fanges. 


Viborg Sportsfiskerforening er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund og alle modtager derfor magasinet Sportsfiskeren, og derudover udgiver foreningen sit eget årsskrift, der udkommer sidst på året. 


For den seriøse sportsfisker er et medlemsskab af Viborg Sportsfiskerforening en sikker investering, vi har alt hvad man kan ønske sig af pragtfuld natur, smukke vandløb og og et enestående godt fiskeri.Meld dig ind via hjemmesiden - klik her for indmeldelse