Tilbage til oversigten


Torsdagens møde mv.

Emne oprettet af Paul Hollesen den 16-11-2015 15:05

Kære fiskevenner.
Beklager jeg er lidt sent ude.
Vi var 16 mand til torsdagens "aktivitetsmøde". Som altid bestod "aktiviteterne " af kaffe, rundstykker og hygge. Poul B. havde rundet et år og beskænkede os med "en skarp" til halsen. Der blev bundet fluer, diskuteret, set film. Kort sagt endnu en hyggelig dag på Møllen. Fremtidens "aktivitetsmøder " !! Vi skal blive enige om hvad vi beskæftiger os med i løbet af vinteren og kommunikere det ud så deltagerne ved hvad der venter / hvad man evt. skal medbringe. Vi har så mange muligheder. Skal vi ikke prøve at strukturere ?. Kurt foreslog på sidste tirsdagsmøde, at vi vælger en "ansvarshavende" for torsdagsmøderne.
Det er ikke et "tirsdagsmøde anliggende" men noget vi beslutter på torsdagsmøderne. Det gør vi på torsdag. Alle der læser dette - ikke kun dem der kommer på torsdag - skal huske, at vi på tirsdagsmødet i dec. skal vælge en masse prs. til div. opgaver. Se strukturen ! Ikke mindst 2 nye "førerhunde". Forslag efterlyses ! Paul

RE: Torsdagens møde mv.

Besvaret af Anton Shmidt Hansen den 16-11-2015 19:24

Puh ha. Det var da godt du kom på banen igen. Jeg blev helt nervøs:) Det med nye førerhunde, huer mig ikke rigtigt. Det betyder vel forhåbentlig ikke, at du trækker dig som tovholder og referent for så vidt angår torsdagsmøderne. Det der med at skifte personale i tide og utide, er en uskik. Særligt når det fungerer udmærket, som det er:)

Besvar emne


Dit navn


Din e-mail


Sikkerhed

For at vide om du er et menneske, skal du skrive svaret på regnestykket.


Hvad er tre + fire

Vedhæft billeder (jpg)