Tilbage til oversigten


Vores Fiskekonkurrenve

Emne oprettet af Anton Shmidt Hansen den 03-12-2015 10:54

Kære fiskevenner

På det seneste tirsdagsmøde, fik jeg delvis opbakning til at lave vores konkurrenceregler om, gældende fra den kommende sæson 2016. Nu håber jeg så de kan være gældende fremover, så det ikke længere bliver nødvendigt at korrigere i eet væk:)
Fra næste sæson vil der kun være én præmie for størst fangede ørred i løbet af året. Til gængæld vil det være en præmie i form af en god flaske Whiskey og ikke som nu, noget vinderne selv skal diske op med.
Ved Julefrokosten i indeværende år, vil der blive afkrævet deltagerne et ekstra gebyr på kr.20, som vil blive anvendt til dette formål.

Når der fremover ikke skal skelnes mellem flere kategorier, indføres der et "handicap" system. Ørred fanget i en put and take vand, får vægten ganget med 0.8 I åen er det den aktuelle vægt der gælder. Ørred fanget på kysten, får vægten ganget med 1.25. Som alle ved, er det ikke svært at fange en ørred på kysten, men de store, er der rigtig langt imellem, så på denne måde udlignes forholdende lidt, mellem fiskere og valgte fiskesteder. Alle andre beskrevne regler, forbliver uændret. De nye, vil snarest blive tilføjet de som hænger på møllen.
God jul og knæk og bræk fremover:)

RE: Vores Fiskekonkurrenve

Besvaret af Paul Hollesen den 03-12-2015 12:42

Til orientering : Dette indlæg er fra Anton.
Paul

RE: Vores Fiskekonkurrenve

Besvaret af Jørgen Buch den 03-12-2015 15:59

Hej Anton
Jeg tror, det er mere retfærdigt, hvis fisk fra kysten ganges med 2,0.
De seneste to år er kystkonkurrencen vundet med fisk på 2,6 og 2,2 kg.

RE: Vores Fiskekonkurrenve

Besvaret af Anton Shmidt Hansen den 07-12-2015 13:07

Deri er vi næsten enige, vi kan jo spørge til julefrokosten:)

RE: Vores Fiskekonkurrenve

Besvaret af Anton Shmidt Hansen den 09-12-2015 16:39

Til julefrokosten fik vi en god snak om hvordan handicap systemet skulle skrues sammen, til de kommende års fedtfinnekonkurrencer og vel at mærke inden, det som silden blev skyllet ned med, var begyndt at virke. Der var sædvanen tro delte meninger, men at havørred fanget på kysten, skulle vægte mest, var alle vist enige om.
Nu bliver det sådan, at en putterørred, bliver ganget med 0,9, en åørred vejer det den endnu en gang vejer og ørred fra kysten, ganges med 1.8 Dermed kan eksempelvis en 3 kilos fra kysten, veje lige op med en 6 kilos fra putten. Jeg håber det kan accepteres og vil snarest sørge for det kommer op på skrift, på møllen:) Med julehilsen Anton

Besvar emne


Dit navn


Din e-mail


Sikkerhed

For at vide om du er et menneske, skal du skrive svaret på regnestykket.


Hvad er fem + tre

Vedhæft billeder (jpg)