Tilbage til oversigten


dagens møde

Emne oprettet af Egon B. Skjørbæk den 21-04-2016 15:51

Kære fiskevenner.
Vi var 20 mand til dagens møde. Normalt har kun "pralerunde" på vores ordinære tirsdagsmøde. I dag gjorde vi en undtagelse. Ole og Formanden har til laksepremieren ved Storå. Ole fangede en flot laks på 7 kg. SÅDAN !!. De fleste hyggede og drak en masse kaffe. Andre øvede med fluestangen under tilsyn og instruktion af Kjeld og Asbjørn. Hvad vi skal næste torsdag glemte vi at aftale. Så vi "hygger". Skrevet på Egons computer. Jeg er udelukket fra hjemmesiden, ikke fordi jeg har opført mig forkert, men fordi den "bestyres" af amatører" Paul

RE: dagens møde

Besvaret af Jørgen Buch den 21-04-2016 19:29

Hej Paul

Du er da heller ikke til at holde nede. Nu har vi blacklistet dig i systemet, og så bruger du bare Egons computer !!!!!!!!!!!!!!!!!

Med hensyn til den kommende torsdag, så har jeg talt med Kaj om, at OBK'erne sikkert gerne vil rigge stænget til til Lystfiskeriets dag, men det hører I nok mere om fra Kaj.
Jeg sørger for, at der er propper, splithagl og kroge.
Jørgen

RE: dagens møde

Besvaret af John den 22-04-2016 11:19

Vi er jo midt i en planlægning af hvor og hvordan vi i år vil tilbyde at forbedre adgangsforholdende ved åerne. På torsdag skal vi meget gerne have aftalt nogle detaljer så vi kan være færdige inden græsset gror formeget og inden fiskesæsonen for alvor går igang. MVH. John

RE: dagens møde

Besvaret af Anton Schmidt Hansen den 25-04-2016 16:54

Hvad angår adgangsforholdene, herunder stenter ved hegn m.v. bliver der på torsdag opsat 2 stk. ved "kvægbroen", Simested Å. Før bliver det ikke, grundet forskellige omstændigheder, så diskussionen om detaljer må vente, hvis I da ikke bare vælger at lave nogle andre typer, end dem vi opsætter.
mvh. Poul og Anton

Besvar emne


Dit navn


Din e-mail


Sikkerhed

For at vide om du er et menneske, skal du skrive svaret på regnestykket.


Hvad er to + to

Vedhæft billeder (jpg)