Tilbage til oversigten


Om turen til Vorgod å

Emne oprettet af Søren Hedeby Sørensen den 10-05-2017 07:30

Vi var 6 OBKer der drog afsted mod Vorgod å kl. 8. Efter godt en times kørsel, mødtes vi nede ved Gåsdals bro hvor Jim også var kommet ned. Ham vender vi tilbage til sidst :-)
Vi fiskede et par timer opstrøms og nedstrøms broen med spinner, blink, wobler og flue. Fik ikke nogen fisk. Så kun et par småfisk, der var oppe at ringe. Vejret var køligt med et par småbyger. Så mødtes vi for at spise vores medbragte klemmer med øl og kaffe, og nu blev vejret bedre. Lunere og sol og drivende skyer hele eftermiddagen. Herligt.
Herefter kørte vi ned til jernbanebroen. Igen fiskede vi et par timer, men der var ingen OBK-laks. Temmelig meget grøde i vandet, så spin og blink var svært. Efter kaffen kørte nogle hjemad, men vi var et par stykker, der kørte op til ødegården ved højspændingen, og fiskede en times tid. Det vand er nok det bedste vand at fiske i på turen. Tilpas dybt og ikke ret meget grøde.
Så det blev desværre en tur uden fisk, men vi nød vejret, madpakkerne og den skønne natur. Og dog.
Der var jo lige Jim. Kl. 12 tog han til Henne Strand for at fiske pighvar. Resultatet ses herunder. 46 cm lang, 32 cm bred og 1,78 kg. Tillykke med det.

John og Søren

Billeder
Der er ingen svar til denne emne

Besvar emne


Dit navn


Din e-mail


Sikkerhed

For at vide om du er et menneske, skal du skrive svaret på regnestykket.


Hvad er fem + to

Vedhæft billeder (jpg)