Tilbage til oversigten


Dagen igår og på toresdag !

Emne oprettet af Paul Hollesen den 18-05-2015 15:06

Kære fiskevenner.
I går var det fiskeriets dag - en årlig tilbagevendende begivenhed arrangeret af DSF og de lokale foreninger. Igen i år var OBK deltager sammen med bestyrelsesmedlemmer fra VSF. Søren, Kaj og Jeg havde lovet at opsætte vores udstillingstelt med div. reklamer samt at uddele materiale om vores lokale forening og DSF samt ved kontakt med besøgende at prøve at hverve nye medlemmer. Der kom mange besøgende, og vi uddelte brochurer mv. til de voksne Fiskekasketter og "guf" til børnene, men ikke mindst blev der udlånt fiskestænger og givet instruktion i praktisk brug af disse. Søren samt bestyrelsesmedlemmer (Jens - Jan- Stefen og John - "vores John" ) stod for dette. Det var en hyggelig dag - bortset fra nogle hidsige regnskyl. Børnene fiskede flittigt og der blev også fanget nogle Brasen og en enkelt Skalle .Sådan en dag hverver vi ikke nye medlemmer til vores forening . Det er primært unge børnefamilier som er optaget af mange gøremål i hverdagen ( ikke mindst forældrenes ambitioner på egne og børnenes vegne). Men - måske resulterer det alligevel i en kommende lystfisker ! Efterfølgende sad Jan, Kaj, Steffen, Søren og jeg tilbage på Møllen med et vådt telt. Vi tillod os at drikke en øl på foreningens regning og blev enige om, at det havde været en god dag, men at ikke alt have "klappet", så der skal ske en "opstramning" omkring instruktion mv. inden næste år !
HUSK ! På torsdag har vi "aktivitetsmøde" på Møllen - kl. 09.00. Som altid kaffe, rundstykker mv. Der vil også være fluebinding, og skulle nogen have lyst / behov for en gang fluekast så klarer vi også dette - medbring eget grej.
Paul

RE: Dagen igår og på toresdag !

Besvaret af Jørgen Buch den 19-05-2015 06:49

Kære mandskab på Lystfiskeriets dag.
Jeg kunne desværre ikke deltage i år, men måtte henslæbe dagen i 20 graders varme i Paris. Jeg savnede naturligvis at kunne være med, men må nøjes med her at takke alle deltagere for den store indsats før og under Lystfiskeriets dag.

Besvar emne


Dit navn


Din e-mail


Sikkerhed

For at vide om du er et menneske, skal du skrive svaret på regnestykket.


Hvad er to + to

Vedhæft billeder (jpg)