Tilbage til oversigten


Stormødet på Møllen

Emne oprettet af Paul Hollesen den 06-09-2018 14:23

Kære fiskevenner.

Vi var 29 mand til dagens møde, det første officielle møde efter sommeren. Vi startede med kaffe, rundstykker og en "skarp" ( fra vores righoldige lager af "sjatter" ).
1. Aktivitetskalenderen for sept. siger en åtur og en kysttur. Hvor / hvornår: følg Forum.
2. Stormødet første torsdag i okt. flyttes en uge, til 11. okt., idet ca halvdelen af de der normalt deltagende i mødet er på den årlige fisketur til Sverige. Skulle der blandt de hjemmeværende være ønske om et hygge-/kaffemøde 4. okt. så sig til, så får I en nøgle.
3. Årets julefrokost afholdes 12-12 kl. 12 og ca 12 timer frem. Pris 100 kr. for mad og øl. Brændevin medbringes.
4.Vi skal på de følgende torsdagsmøder tage stilling til hvilke aktiviteter vi evt vil beskæftige os med i efterår /vinter, fx, fluebinding, grejreperation, se fiskefilm, bygge knive mv. Mulighederne er mange, forslag ønskes.
5. I sept. er der fluebinding på Møllen tirsdage fra kl. 09. Der er kaffe og rundstykker. Månedens fluer er primært tænkt til den forestående tur til Høkensås, men man binder hvad man har lyst til. Er man usikker i "faget" er der altid hjælp.
6. Pralerunden var lidt "mager" i antal, men bestemt ikke i flotte fangster. Ole og Peder kunne berette om flotte laksefangster i Storå.
7.Adresselisten er under kraftig revision og vil komme i papirudgave så hurtigt som Thorkild, Egon og Paul er klar.
8. I morgen og lørdag holder JAFI fødselsdag. Som altid ved den slags arrangementer er VSF repræsenteret ved Egon og Kaj.
9.Kurt sluttede mødet med at vise en flot fiskefilm fra Mandalselven. Der er et par ledige plaser på næste års tur, kontakt Kurt.

Der er ingen svar til denne emne

Besvar emne


Dit navn


Din e-mail


Sikkerhed

For at vide om du er et menneske, skal du skrive svaret på regnestykket.


Hvad er fire + et

Vedhæft billeder (jpg)