Tilbage til oversigten


Manglende information i fangstrapporterne

Emne oprettet af Anton Schmidt Hansen den 11-07-2015 18:31

Det er med undren, jeg flere gange støder på lokaliteten "åen" i fangstrapporten. Er det for at holde stedet hemmeligt eller hvad? Jeg mener det kunne være i alles interesse at vide hvilken å det drejer sig om og evt. lokalitet. Ikke mindst de potentielle medlemmer der er tæt på at bestemme sig for et medlemskab i vsf. Tænk på det, næste gang du lægger en fangst ind i rapporten!

RE: Manglende information i fangstrapporterne

Besvaret af Peter Bilgrav Sørensen den 12-07-2015 20:11

Synes da vi skal glæde os over, at der kommer fisk på fangstrapporten! Hvor fiskene er fanget vedkommer vel kun fangeren, og de fiskekammerater han vælger at dele sine hemmeligheder med. Der kan være mange grunde til at være "diskret" i forhold til at melde ud, hvilken å en fisk er fanget i, det må vi respektere. Det vigtige er, at vi viser at VSF har noget vand, der kaster mange fisk af sig. Hvilket sving fisken er fanget i eller hvilken å der fisker godt, det må man selv finde ud af ved at være nysgerrig og opsøgende.

RE: Manglende information i fangstrapporterne

Besvaret af Anton Schmidt Hansen den 13-07-2015 08:26

Det er noget fis, men jeg respekterer da din holdning.
Vi har flere åer, som bestandsmæssigt påvirkes af mange eksterne faktorer og det kan aldrig være lige meget hvilke åer der kaster fisk af sig, hvornår. Den mere detaljerede lokalitet kan man så holde for sig selv, hvis man synes!

RE: Manglende information i fangstrapporterne

Besvaret af Jakob Kjær Madsen den 13-07-2015 18:05

Jeg er af samme holdning som Peter!
Har endda set det virke med folk, der prøvede noget nyt og fandt fisk i "åen"... Og ikke engang der hvor fangstrapporten var fra. Vi har SÅ meget fiskevand i VSF, men vi lystfiskeri har en fæl tendens til at klumpe os sammen og fiske efter fisk der er fanget ;-)
K&B
Jakob

RE: Manglende information i fangstrapporterne

Besvaret af Benny Kjærgård den 14-07-2015 22:19

Peter og Jakob jeg respektere jeres holdning, men er bestemt ikke enig med jer, tænk f.eks. på dem som bor langt væk fra vores vande, de kommer måske kun to gange og fisker, syntes godt vi lokale kunne give dem et praj om hvilke åer der fisker godt, vi kan ikke undvære dem som medlemmer. Og jeg syntes faktisk det er ok når fiskeriet klumper lidt sammen på de åer der har stor opgang, hvis der kommer mange fisk kan åen også holde til et støre fiskepres.

RE: Manglende information i fangstrapporterne

Besvaret af Evan Wisbech Liebum den 15-07-2015 07:29

Da jeg først i 90´erne meldte mig ind i VSF, var det utroligt befriende at opleve en gæstfrihed ved vandet, helt ulig den tone, der herskede langs dengang mere berømte å-bredder. Løb man ind i folk som Børge Jensen og Finn Karlsson, delte de altid generøst ud af deres viden og erfaring. Sidstnævnte er stadig den indirekte årsag til mit livs ( foreløbige :-) ? ) havørred.

Det er enhver lystfiskers soleklare ret at holde kortene tæt til kroppen. Det må man respektere. Men jeg tror Anton Schmidt har fat i noget. Signalet ud af til, når eksempelvis et potentielt nyt medlem læser fangstrapporterne, kunne godt være indspisthed.

Jeg studsede i hvert fald også over ordet " åen".

Knæk og bræk !

RE: Manglende information i fangstrapporterne

Besvaret af Michael Toft Højris den 31-07-2015 15:53

Først må jeg sige at Fiskeri efter de fisk som vi har i åerne, det er altså op til den enkelte at opsøge fiskene i de fiskevande vi har. Det vil sige at man skal afsted. Der er ingen genvej til fiskene. Dem der bruger mange timer i åerne fanger som regel og dem som ikke kommer så ofte afsted, ja de fanger knap så meget.
Derfor er jeg helt på bølgelængde med Peter og Jakob. Jeg ved at der er ca. 2 håndfulde personer i foreningen, som bruger rigtig mange timer ved vores åer. De ved som regel godt hvor fiskene er. Det er vel rimeligt nok at man har nydelsen efter ydelse.

Pas på ikke og fokuser på at fisken er et must der skal være på tasken. Den er som regel en præmie for mange timers interesse og flid.


Knæk og Bræk
ude ved "åerne" ;-)

Michael Toft Højris

Besvar emne


Dit navn


Din e-mail


Sikkerhed

For at vide om du er et menneske, skal du skrive svaret på regnestykket.


Hvad er tre + fem

Vedhæft billeder (jpg)