#1

Årets sidste OBK-møde på Møllen.

Skrevet af Paul Hollesen d. 10. december 2015 14:44

Kære fiskevenner.
I dag havde vi årets sidste OBK-møde på Møllen.
Vi var 14 mand og havde det rigtigt hyggeligt. Vi skulle jo også være "aktive", men det blev ved hyggen. Eftervirkninger !! Vi kiggede også lidt tilbage på det snart forgangne år. Det var et godt år for OBK. Vi har haft mange gode fisketurer sammen, og også et par gode fiskerejser, men ikke mindst mange hyggelige møder på Møllen. Vi har også mødt talstærkt frem når VSF har haft arbejdsopgaver. Dem har vi løst. Der er allerede ved at blive lagt planer 2016, foreløbigt for første halvår.
De ansvarshavende for div. opgaver : å-ture, kystture, havture, p&t, fiskerejser mv. er ved at melde ind til Søren som med kyndig hånd styrer vores "aktivitetskalender". Resultatet vil kunne ses på Forum når vi er kommet lidt ind i det nye år. Vdr. medlemslisten for OBK må I væbne Jer med tålmod. Thorkild arbejder ihærdigt med at gøre den "up to date ", men afventer hvem der er medlemmer / betaler i 2016.
2015 var et godt og givtigt år for OBK. Prøv at tænke den tanke, at I ikke var i OBK ! Håber at næste år bliver lige så godt. Det bliver det - det er det vi vil !.Ønsker Jer alle og Jeres familier en glædelig jul og et lykkebringende nytår. Vi mødes igen på Møllen tirsdag d. 5. januar kl. 09.00.
Paul

Svar "Årets sidste OBK-møde på Møllen."


Billeder
Sikkerhed

Hvad er forkortelsen for Viborg Lystfiskerforening

Forum

Forummet er for alle og giver medlemmerne mulighed for aktivt at præge foreningen.

Hold en god tone og en saglig debat. 


Opret forumtråd
© 2024 Viborg Lystfiskerforening
Log ind som administrator