#1

Om turen til Vorgod å

Skrevet af Søren Hedeby Sørensen d. 10. maj 2017 09:30

Vi var 6 OBKer der drog afsted mod Vorgod å kl. 8. Efter godt en times kørsel, mødtes vi nede ved Gåsdals bro hvor Jim også var kommet ned. Ham vender vi tilbage til sidst :-)
Vi fiskede et par timer opstrøms og nedstrøms broen med spinner, blink, wobler og flue. Fik ikke nogen fisk. Så kun et par småfisk, der var oppe at ringe. Vejret var køligt med et par småbyger. Så mødtes vi for at spise vores medbragte klemmer med øl og kaffe, og nu blev vejret bedre. Lunere og sol og drivende skyer hele eftermiddagen. Herligt.
Herefter kørte vi ned til jernbanebroen. Igen fiskede vi et par timer, men der var ingen OBK-laks. Temmelig meget grøde i vandet, så spin og blink var svært. Efter kaffen kørte nogle hjemad, men vi var et par stykker, der kørte op til ødegården ved højspændingen, og fiskede en times tid. Det vand er nok det bedste vand at fiske i på turen. Tilpas dybt og ikke ret meget grøde.
Så det blev desværre en tur uden fisk, men vi nød vejret, madpakkerne og den skønne natur. Og dog.
Der var jo lige Jim. Kl. 12 tog han til Henne Strand for at fiske pighvar. Resultatet ses herunder. 46 cm lang, 32 cm bred og 1,78 kg. Tillykke med det.

John og Søren

Svar "Om turen til Vorgod å"


Billeder
Sikkerhed

Hvad er forkortelsen for Viborg Lystfiskerforening

Forum

Forummet er for alle og giver medlemmerne mulighed for aktivt at præge foreningen.

Hold en god tone og en saglig debat. 


Opret forumtråd
© 2024 Viborg Lystfiskerforening
Log ind som administrator