#1

OBK til Gudenåen torsdag

Skrevet af Søren Hedeby Sørensen d. 8. april 2018 19:35

Vi vil se om der er laks i Gudenåen på torsdag d. 12. april. Hvis man har lyst til en kop kaffe inden afgang, er der fælles kaffe på Sønder mølle kl. 8:30. Omkring 9 til 9:15 kører vi ud til Gudenåen i Bjerringbro. Vi mødes på P-pladsen på Busbjergvej lige over for Kolonihavevej omkring kl. 10.

Inden I tager afsted skal i online have et Borgerkort på nettet, hvis I bor i Viborg kommune. Hvis ikke I bor i Viborg kommune, skal I have et dagkort. Med borgerkortet må man fiske gratis på sydsiden af åen(samme side som P-pladsen) mellem de to broer i Bjerringbro. Kortet skal bæres synligt under fiskeriet.

Kortet købes online på https://www.fiskekort.dk/fiskespots/54/gudenaaen-bjerringbro-/produkter/86/gudenaaen-fiskekort . Til venstre på siden klikker man på Produkt under Vælg produkt. Nederst på menuen er Borgerkortet.

Reglerne for fiskeri i åen kan I finde på http://www.bjerringbro-sportsfisker.dk/fiskeri/fiskesaeson,-mindstemaal-og-regler.aspx

Disse to hjemmesider er lagt ind som link ved vores aktivitetskalender. Klik på den relevante tekst derinde.

John og jeg vil sørge for rejer til at fiske med. I skal selv have rejerigget med. Desuden vil der ved ankomsten være instruktion i brugen af rejerigget. Man kan også fiske med flue, orm og spinner.

Vores medbragte mad, kan vi spise sammen kl. 12 på P-pladsen, hvor vi også kan udveksle vores erfaringer med rejerigget.

Vi ses ved åen.

John og Søren

#2

Søren Hedeby Sørensen

8. april 2018 19:37

Man kan også bare klikke på teksten i ovenstående besked , viser det sig.

#3

Søren Hedeby Sørensen

10. april 2018 16:56

Så er der indkøbt skalrejer til alle.
Søren

Svar "OBK til Gudenåen torsdag"


Billeder
Sikkerhed

Hvad er forkortelsen for Viborg Lystfiskerforening

Forum

Forummet er for alle og giver medlemmerne mulighed for aktivt at præge foreningen.

Hold en god tone og en saglig debat. 


Opret forumtråd
© 2024 Viborg Lystfiskerforening
Log ind som administrator