#1

OBK mødet 05.05.22

Skrevet af Jan Lind d. 5. maj 2022 21:00

Vi var i dag 21 mand.
Ikke noget specielt til fangstrapporten, men 16 mand var onsdag på P&T tur til Gudenådalen; der blev dog kun fanget 1 ørred.
Arrangørerne beder i den forbindelse om, at man giver et praj på Forum, hvis man regner med at deltage; også selv om der ikke diskes op med pølser :-)
Næste P&T tur planlægges til Nørreris.
Fremtidig betaling for rundstykke, kaffe/the og en lille en til næsen, blev aftalt til 15 kr., pga. af de generelle prisstigninger.
Aktivitetskalenderen; undgå venligst, at aktiviteterne datomæssigt, kommer lige efter hinanden. Da diverse laptops har problemer med at vise aktivitetskalenderen korrekt,
vil den fremover ved enhver ændring, blive udskrevet og ophængt på opslagstavlen.
Forslag til foredrag: Gunnar overbragte et visitkort fra Crimss Fishing (lav selv en Google søgning, er bl.a. på Facebook), som gerne vil fortælle om setup mm.
Torsdags aktivitet i øvrigt: Vi har ikke glemt en auktion; det lyder også til, at flere gerne vil have genopfrisket diverse ved flueline, forfang, knuder mm.
Asbjørn gav en lille update på Høkensås.
Diverse P&T muligheder i nærheden blev opremset; måske ikke den store interesse, hvis vi skal køre alt for langt (samkørsel ??).
Det var alt for denne gang.

Svar "OBK mødet 05.05.22"


Billeder
Sikkerhed

Hvad er forkortelsen for Viborg Lystfiskerforening

Forum

Forummet er for alle og giver medlemmerne mulighed for aktivt at præge foreningen.

Hold en god tone og en saglig debat. 


Opret forumtråd
© 2024 Viborg Lystfiskerforening
Log ind som administrator