Tur til Gjerrild klint

29. april 2024

OBK-tur til Gjerrild Klint den 11-12. juni 2024

Vi har lejet det gule hus fra tirsdag til onsdag. Huset ligger lige ned til stranden ved Gjerrild Klint.

Huset har 18 sovepladser, køkken, spise- og opholdsrum og et antal soverum. Med 18 sovende vil der være overfyldt, 12 mand er mere passende. Når vi kommer derud først i juni, er der gode chancer for at fange hornfisk, fladfisk, fjæsing, makrel, sej og havørred- men mest fjæsing. Der kan fiskes med både bundsnøre, spin og flue.

Du behøver ikke skaffe sandorm, små stykker af hornfisk, sild eller fjæsing virker fint. Klubben tager blæksprutter med.

Vi kører fra Sønder Mølle tirsdag den 11. kl. 9.00, og vi har madpakker med.

Sovepladserne fordeles ved lodtrækning – så må man bytte, hvis det kniber med at komme op i overkøjen. Der er madrasser på sengene, men ikke dyner eller lignende.

Vi fisker tirsdag eftermiddag for at fange lidt til aftensmaden, som ellers bliver ret simpel. Vi køber koteletter og pølser til grillen og noget kartoffelsalat. Hvis nogen vil hæve niveauet lidt med lidt dessert eller kage, vil det være rigtig fint.

Efter aftensmaden fisker de mest ivrige havørreder og måske makreller, de plejer at komme tæt på land hen på aftenen.

Onsdag er der købt ind til morgenmad og lidt til frokost. Vi fisker om formiddagen, spiser frokost, rydder op, gør rent op og forlader huset.

Hvis nogen vil fiske mere, er de velkommen til det.

Huset koster 1700 kr i leje plus lidt for el og vand. Madvarer bliver som nævnt i den billige ende, og man tager selv drikkevarer med.

Vi deler udgiften, som jeg regner med bliver på ca. 250 kr. pr mand.

Hvis man kun vil deltage tirsdag, men ikke overnatte, bliver prisen ca 150 kr. incl. spisning, som er obligatorisk

Tilmelding på Forum eller til Jørgen.

Hvis du endnu ikke er medlem af Old Boys Kammeraterne, kan du nå det endnu. Betingelsen er, at du er fyldt 60 år, er ude af arbejdsmarkedet og er medlem af foreningen.

© 2024 Viborg Lystfiskerforening
Log ind som administrator