Tilbage til oversigten


Årssktiftet

Emne oprettet af Kurt Borup den 02-01-2017 16:30

Godt nytår til alle
Årsskriftet er gået min dør forbi, er der andre der ikke har modtaget, eller er det bare mig der har været uheldig.
Når jeg spørger, er det fordi jeg hører formanden igen er ude med riven efter noget af vores fiskevand,det kan da ikke være økonomisk betinget??
Hvis det er på baggrund af manglende fangstrapporter, må vi vel bare til også at rapportere nulture, dem har jeg haft to af til Vorgod i år
Formanden skal ikke glemme, at det ikke kun er fangsten der tæller hos os lystfiskere, nej turen og naturen og ikke mindst det selskab man er en del af, er en stor del af oplevelsen
Måske er jeg bare blevet dårligt orienteret, men er det sandt, må vi snakke om det på torsdag.

RE: Årssktiftet

Besvaret af Jørgen Buch den 02-01-2017 19:45

Også Godt Nytår fra formanden.

Hvem er det, der har været så uheldig ikke at få årsskriftet?. Der var ingen navn på indlægget, men hvis du stadig ikke har fået det på torsdag, så tag et i kassen på Møllen, men lad mig lige få et navn, så jeg kan checke, om du er korrekt registreret.
Med hensyn til nul-ture o.s.v. har jeg da stor respekt for, at det er halvdelen af en fisketur at nyde naturen, så bliv endelig ved med det.
Men når man ikke ser een eneste fisk rapporteret fra Karup eller Vorgod, så giver det da anledning til at tænke over, om vi bruger vores penge rigtigt. Det er vores pligt som bestyrelse.
Formanden

RE: Årssktiftet

Besvaret af Kurt Borup den 04-01-2017 09:00

Ups
Det er mig, Kurt Borup der oprettede ovenstående
Dejligt at der er ekstranumre på møllen, så jeg tager et på torsdag
Kurt

RE: Årssktiftet

Besvaret af Knud Bredal Larsen den 04-01-2017 12:29

Jeg fisker ved Carlos Eng og fanger fisk. Jeg sætter dem ud igen og det er så det. For mig er det primære at nyde, hygge i naturen, engen, skrubtudserne, blomsterne og al den liv der er på Carlos Eng. Og så går jeg på fluebindingskurset. Det er hyggeligt og lærerigt. Igen er det primære hyggen.

Vh Knud, Viborg

Besvar emne


Dit navn


Din e-mail


Sikkerhed

For at vide om du er et menneske, skal du skrive svaret på regnestykket.


Hvad er fire + tre

Vedhæft billeder (jpg)